Ons team

Samen zijn wij Solid Circle
Bij Solid Circle werken wij toe naar één doel: jouw IT-apparatuur op een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke manier verwerken. Dat doen wij met een vast team, waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. We bouwen graag een persoonlijke band met je op, zodat we jou op de beste manier kunnen helpen. Samen zijn wij Solid Circle. Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Wij stellen ons graag aan je voor!

Jouw aanspreekpunten

Werk je met ons samen, dan kom je direct in contact met deze medewerkers:

Gaston Meunier

Sales & Operations Manager

Opgegroeid tussen de nieuwe computers en supplies, sinds 1999 actief in de gebruikte computerbranche en al sinds 2003 werkzaam bij Solid Circle. Verantwoordelijk voor de Inkoop, Verkoop en Operations dus eigenlijk kun je me overal in het bedrijf vinden.

Maurits Thelissen

Directeur

Al sinds 1992 actief binnen de IT branche en sinds 1998 alleen nog maar bezig met gebruikte apparatuur en de diensten daar omheen. Mijn takenpakket bestaat uit Inkoop, Finance, Kwaliteitsmanagement, Wetten en Regelgeving en dergelijke.

Marina van der Wal

Office Manager

Per januari 2022 maak ik deel uit van het enthousiaste Solid Circle team. Als Office Manager kom je me overal tegen; van de telefoon en de webshop tot aan personeelszaken en administratie. Zorgen dat alles intern op rolletjes loopt zodat we onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn is mijn dagelijkse motto.

Bart van Berkel

Planner/Projectleider

In 2014 ben ik dienst gekomen als transporteur voor Solid Circle. Hier ben ik uiteindelijk doorgegroeid tot senior technisch medewerker. In deze periode heb ik alle facetten van en rondom het bedrijf van dicht bij mee gemaakt. Na een periode van 2 jaar elders te hebben gewerkt ben ik blij weer werkzaam te zijn voor Solid Circle. Vanaf nu zal ik mij vooral richten op de planning en projectmanagement.

Maikel van Dijck

Teamleider Operations & Security Officer

Ik ben begonnen als stagiaire en werk nu al ruim 10 jaar bij Solid Circle. Als Teamleider Operations ben ik verantwoordelijk voor het interne proces op gebied van dataverwijdering, IT-remarketing en duurzaamheid. Verder richt ik me op innovatie en procesverbeteringen binnen onze organisatie.

ons complete team

Maar: we hebben meer collega’s. Een team van ongeveer vijftien collega’s houdt zich dagelijks bezig met het verwerken van de IT-apparatuur.

Onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30174840 en liggen ter inzage op ons kantoor.
Op verzoek kunnen wij een kopie naar je opsturen.

Vraag geheel vrijblijvend een biedingsverzoek aan.

Benieuwd wat jouw
IT-apparatuur waard is?