Ons team

Samen zijn wij Solid Circle
Bij Solid Circle werken wij toe naar één doel: jouw IT-apparatuur op een veilige, betrouwbare en milieuvriendelijke manier verwerken. Dat doen wij met een vast team, waarin iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid heeft. We bouwen graag een persoonlijke band met je op, zodat we jou op de beste manier kunnen helpen. Samen zijn wij Solid Circle. Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Wij stellen ons graag aan je voor!

Jouw aanspreekpunten

Werk je met ons samen, dan kom je direct in contact met deze medewerkers:

Gaston Meunier

Sales & Operations Manager

Opgegroeid tussen de nieuwe computers en supplies, sinds 1999 actief in de gebruikte computerbranche en al sinds 2003 werkzaam bij Solid Circle. Verantwoordelijk voor de Inkoop, Verkoop en Operations dus eigenlijk kun je me overal in het bedrijf vinden.

 • G.Meunier@solidcircle.nl
 • +31416-672026

Maurits Thelissen

Directeur

Al sinds 1992 actief binnen de IT branche en sinds 1998 alleen nog maar bezig met gebruikte apparatuur en de diensten daar omheen. Mijn takenpakket bestaat uit Inkoop, Finance, Kwaliteitsmanagement, Wetten en Regelgeving en dergelijke.
 • info@solidcircle.nl
 • +31416-672020

Irma de Voijs – Starink

Webshop/Administratief Medewerkster

Ik ben 9 jaar geleden hier begonnen als administratief medewerkster. Binnen onze organisatie ben ik verantwoordelijk voor onze Webshops. Ik zorg voor de orderafhandeling en ben het aanspreekpunt voor onze klanten. Verder houd ik me bezig met personeelszaken en administratie.

 • I.Starink@solidcircle.nl
 • +31416-672020

Mark van der Linden

Planner/Projectleider

Al 17 jaar zorg ik voor de logistieke kant van Solid Circle. Bij het plannen van transporten, personeel en projecten, waar ik verantwoordelijk voor ben, heeft flexibiliteit, klanttevredenheid en ontzorgen altijd de hoogste prioriteit. Dus voor aanvragen voor een afvoer van oude hardware of ondersteuning bij jullie op locatie, kun je altijd bij mij terecht.

 • M.vanderLinden@solidcircle.nl
 • +31416-672027

Maikel van Dijck

Teamleider Operations

Ik ben begonnen als stagiaire en werk nu al ruim 10 jaar bij Solid Circle. Als Teamleider Operations ben ik verantwoordelijk voor het interne proces op gebied van dataverwijdering, IT-remarketing en duurzaamheid. Verder richt ik me op innovatie en procesverbeteringen binnen onze organisatie.

 • M.vanDijck@solidcircle.nl
 • +31416-672028

Matthijs Cuppen

Marketing

Opgroeiend in een tijd dat online aanwezigheid steeds belangrijker is geworden, ook voor bedrijven om succesvoller te worden, ben ik mij hierin gaan verdiepen. Met Bedrijfskunde op zak heb ik daarom ook nog een opleiding in Online Marketing gedaan. Binnen Solid Circle ben ik voor Marketing verantwoordelijk. De belangrijkste onderdelen vind ik volledige en juiste informatieverstrekking, aantrekkelijk gepresenteerd en vooral: online vindbaar!

 • M.Cuppen@solidcircle.nl
 • +31416-672020
Team Solid Circle

ons complete team

Maar: we hebben meer collega’s. Een team van ongeveer vijftien collega’s houdt zich dagelijks bezig met het verwerken van de IT-apparatuur.

Onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30174840 en liggen ter inzage op ons kantoor.
Op verzoek kunnen wij een kopie naar je opsturen.

Vraag geheel vrijblijvend een biedingsverzoek aan.

Benieuwd wat jouw
IT-apparatuur waard is?