Over Solid Circle

Wij ontzorgen, bieden zekerheid en betrouwbaarheid en staan voor een persoonlijke aanpak
De focus op jouw organisatie is voor jou het allerbelangrijkste. Daarom ontvang je bij ons een totaaloplossing. Wij zorgen voor een gemakkelijke en veilige afvoer van verouderde en overtollige IT-apparatuur met zo min mogelijk waste en een zo hoog mogelijke opbrengst. Zo kun jij vooruit blijven kijken. Onze belangrijkste pijlers zijn complete ontzorging, zekerheid, betrouwbaarheid én een persoonlijke aanpak.

Complete ontzorging

Jij hebt meer te doen dan je druk maken om verouderde of overtollige IT-apparatuur. Daarom nemen wij je dat uit handen. We zorgen voor de juiste verwerking en afvoer, regelen álles eromheen en voldoen daarin altijd aan het MVO-beleid van jouw organisatie. Omdat de apparatuur door onze eigen mensen en met ons eigen vervoer wordt geregeld, garanderen wij jou dat apparatuur nooit in verkeerde handen valt. Bovendien zorgen wij voor de afhandeling ter plaatse. 

Daarnaast zijn we flexibel en bieden we diverse nevendiensten aan, zodat je een totaaloplossing ontvangt die alles omvat wat jij nodig hebt en jou compleet ontzorgt. Dat die oplossing voor iedere klant anders is, maakt voor ons niet uit. We verzorgen maatwerk. Dataverwijdering op locatie? Een webshop voor medewerkers? Vervoer van IT-apparatuur?

Wij regelen het. Zodat jij er gedurende het gehele proces geen omkijken naar hebt.

Fysiek Vernietigen Datadragers
Dataverwijdering

Zekerheid en betrouwbaarheid

Wanneer je werkt met data is zekerheid en betrouwbaarheid heel belangrijk. Jouw gegevens zijn privé. Wij gaan op de juiste manier om met jouw IT-apparatuur. We beschikken over alle nodige certificeringen voor veilige dataverwijdering, milieuverantwoorde vernietiging en vervoer van IT-apparatuur.

Zo weet je zeker dat wij op betrouwbare wijze te werk gaan. En omdat je aan het einde van het proces duidelijke rapportages krijgt, toon jij ook gemakkelijk aan dat jouw eigen MVO-beleid in orde is.

Persoonlijke aanpak

Solid Circle bestaat sinds 2003 en werkt sindsdien met een vast team dat bouwt aan een langdurige relatie met jou als klant. Een persoonlijke band is daarvoor onmisbaar. Maar we houden geen mooie praatjes: kwaliteit en eerlijkheid staat bij ons voorop.
Team Solid Circle

Vraag geheel vrijblijvend een biedingsverzoek aan.

Benieuwd wat jouw
IT-apparatuur waard is?

© Solid Circle 2021