IT-apparatuur doneren

Draag jouw steentje bij en doneer de restwaarde

Draagt jouw organisatie een bepaald goed doel een warm hart toe? Of wil je eenmalig een goed doel steunen? Dan kun je de opbrengst van jouw overtollige of verouderde IT-apparatuur doneren. Wij helpen je graag bij het vinden van het juiste goede doel en het afhandelen van de administratieve handelingen die erbij komen kijken.

Restwaarde van IT-apparatuur doneren

Heb jij overtollige of verouderde apparatuur die hergebruikt kan worden? Dan knappen wij de apparatuur op, zodat jij het zelf kunt hergebruiken, of een andere partij de apparatuur kan overnemen. Heb jij overtollige of verouderde apparatuur die niet meer gerepareerd kan worden? Dan verwerken wij de apparatuur door te recyclen. We demonteren de apparatuur en voeren de verschillende componenten af naar gecertificeerde verwerkers. We zorgen altijd voor een hoge opbrengst door remarketing na refurbishment van IT-apparatuur. Daarnaast hanteren we lage verwerkingskosten van niet-bruikbare apparatuur. Zo garanderen wij je de hoogste opbrengst of restwaarde.

De opbrengst of restwaarde keren we direct aan je uit. Maar je kunt het ook gebruiken om andere diensten uit ons pakket af te nemen. We helpen je bijvoorbeeld graag bij het opzetten van een personeelswebshop, zodat je gebruikte IT-apparatuur kunt leveren aan je medewerkers. Wil je het bedrag dat je IT-apparatuur heeft opgeleverd doneren aan een goed doel? Dan helpen wij je daar graag bij.

ANBI-geregistreerde doelen

Omdat we al jaren bedrijven helpen bij het doneren van de opbrengst van IT-apparatuur aan een goed doel, hebben wij een ruime ervaring met meerder ANBI-geregistreerde doelen opgebouwd. ANBI staat voor Algemeen Nut Beogende Instelling. Een ANBI-geregistreerd doel draagt dit keurmerk alleen als het aan een aantal voorwaarden voldoet en het zich vrijwel geheel inzet voor het algemeen belang.

Voorbeelden van doelen waarmee wij samenwerken:

Zelf een goed doel kiezen

Zetten jij en je collega’s je vaker in voor een specifiek goed doel? Dan is het natuurlijk ook mogelijk daar de opbrengst of restwaarde van je IT-apparatuur aan te doneren. Ook dan helpen wij je graag bij het regelen van de administratie en afhandeling.

Meer weten over het steunen van een goed doel met behulp van de opbrengst of restwaarde van je IT-apparatuur? Neem direct contact met ons op, wij helpen je graag.

Onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30174840 en liggen ter inzage op ons kantoor.
Op verzoek kunnen wij een kopie naar je opsturen.

Vraag geheel vrijblijvend een biedingsverzoek aan.

Benieuwd wat jouw
IT-apparatuur waard is?