Your value added IT services

Al meer dan 15 jaar is Solid Circle BV inkoper en verwerker van overtollige IT apparatuur. En daar zijn we ondertussen heel goed in geworden. We begrijpen inmiddels beter dan wie dan ook wat onze klanten waarderen.

We doen er alles aan om te zorgen dat u onze dienstverlening ervaart als extra aandacht en zorg. Een paar voorbeelden:


 • Ook uw defecte apparatuur

  Als we uw overtollige apparatuur ophalen, dan wilt u natuurlijk niet met de oude resten blijven zitten. We nemen daarom alle IT spullen mee waar u van af wilt, dus ook de defecte en zeer verouderde spullen.

 • Vervoer met eigen mensen en middelen

  Doordat we met eigen vervoer en eigen mensen werken, is uw apparatuur van deur tot deur in veilige handen. Bovendien zijn we hierdoor extra flexibel in het maken van afspraken, zodat we altijd op een voor u gunstige tijd kunnen langskomen.

 • Handeling op uw locatie

  Met name als het om dataverwijdering of -vernietiging gaat, willen veel van onze klanten graag extra zekerheid. Deze activiteiten kunnen we behalve na ophalen ook vooraf bij u op locatie doen. Desgewenst kunnen ook ander processen op uw locatie worden uitgevoerd, mocht daar behoefte aan zijn.

 • Uw donaties geheel verzorgd

  Diverse van onze klanten willen de opbrengst van de overtollige hardware graag doneren. Wij hebben ruime ervaring met diverse ANBI doelen en kennen de juiste weg. We regelen het graag voor u. Uiteraad bepaalt u zelf waaraan u doneert!

Bent u benieuwd hoe wij u een value added IT service kunnen bieden?
Twijfel niet langer en neem nu contact met ons op!