Rapportage

Een gestructureerd overzicht in onze database

Het verwerken van verouderde en overtollige IT-apparatuur leggen wij – voor inzicht en overzicht – gestructureerd vast. Dat is niet alleen overzichtelijk voor ons, maar ook fijn voor jou. Om het totale proces vast te kunnen leggen, hebben wij een database ontwikkeld. Hierin nemen we alles op, vanaf het moment dat we de apparatuur ophalen tot en met de registratie, de verwerking of de verkoop. 

In onze database nemen we ook de kosten voor het refurbishen of recyclen op. Op die manier krijgen we inzicht in de opbrengst of restwaarde. Indien gewenst leggen we ook jouw gegevens, zoals serienummers en asset nummers, vast. Aan het einde van het gehele proces ontvang jij de complete rapportage van ons.

Zo heb jij ook een gestructureerd overzicht waarmee je je eigen systemen kunt bijwerken.

Check-in:

registratie van alle items en vastleggen van jouw kenmerken

Schakel je ons in voor het verwerken van verouderde en overtollige IT-apparatuur, dan komen wij bij jou op locatie langs om de spullen op te halen. Omdat wij beschikken over NIWO-certificering, mogen wij de apparatuur vervoeren en dus meenemen.

Op onze vestiging in Waalwijk doen we een uitgebreide check-in. We leggen de belangrijkste specificaties van elk apparaat vast in ons in-house ontwikkeld databasesysteem. Dat houdt in dat we de specificaties vastleggen, maar ook serienummers, de staat van de apparatuur, eventuele beschadigingen en andere markeringen. Heeft de apparatuur belangrijke informatie die door jou is aangebracht, bijvoorbeeld asset tags of klantnummering, dan leggen we ook dat vast in de database, zodat het overeenkomt met je eigen data. Zo vind je alle informatie in de eindrapportage terug én kun je die informatie matchen met je eigen systemen.

Flexibele database

Onze zelfontwikkelde database is in de loop van ons bestaan steeds verder ontwikkeld en verfijnd. Hierdoor kunnen wij alle binnengekomen items nauwkeurig volgen. Maar we geven jou ook inzicht in de restwaarde van de apparatuur én de eventuele kosten voor recycling en verwerking van de spullen die niet geschikt zijn voor hergebruik. Ons systeem zorgt voor een heldere, accurate rapportage van alle IT-apparatuur, en dus voor en nauwkeurig, transparant en betrouwbaar overzicht.

Als basis leveren we aan de hand van onze database een standaard rapportage. Maar we zijn niet voor niets flexibel. Daarom bieden we ook maatwerk. Wil jij meer informatie ontvangen? Of heb je juist genoeg aan een deel van de rapportage? Laat het dan aan ons weten, dan zorgen wij dat jij een rapportage ontvangt die helemaal aan jouw wensen en eisen voldoet.

Complete eindrapportage en milieucertificaat

Aan het einde van het traject ontvang je van ons de complete eindrapportage. Maar je ontvangt ook een schriftelijk certificaat, waarmee we de door ons uitgevoerde dataverwijdering of fysieke vernietiging van de datadragers garanderen. Wij werken maatschappelijk verantwoord volgens de nieuwste Europese milieuwetgeving en beschikken over ISO 9001:2015, NIWO-VIHB en WEEELABEX certificering. Daarom ontvang je ook het wettelijk verplichte milieucertificaat van ons, zodat jij kunt aantonen dat de verouderde of overtollige IT-apparatuur op een verantwoorde manier verwerkt is.

Benieuwd naar onze database of vragen over de rapportage? Wij beantwoorden ze graag. Neem gerust contact met ons op.

Onze Algemene Leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel onder nr. 30174840 en liggen ter inzage op ons kantoor.
Op verzoek kunnen wij een kopie naar je opsturen.

Vraag geheel vrijblijvend een biedingsverzoek aan.

Benieuwd wat jouw
IT-apparatuur waard is?